Automobilele KIA – o alegere corectă!
2019-01-30

Când este vorba de procurarea unui automobile nou, din an în an alegerea devine tot mai complicată, iar acest lucru se datorează în mare parte unui număr de oferte în permanentă creștere. Producătorii auto luptă pentru atenția voastră folosind instrumente cum ar fi ofertele avantajoase, tehnologiile inovative și designulul neobișnuit al automobilelor. Cum dintr-o varietate atât de mare să alegeți ceea ce vi sar potrivi perfect?! Vom evidenția mai jos 3 argumente principale de ce automobilele KIA sunt o alegere corectă!

  1. O gamă largă de automobile!

Astăzi, automobilul nu mai este doar un mijloc de deplasare până la destinație și înapoi. Automobilul a devenit o parte integrantă a vieții, respectiv interiorul acestuia trebuie să fie comod și comfortabil. Din acest motiv, KIA oferă la alegerea dumneavoastră o gamă largă de automobile, de la compactul Picanto până la fastback-ul Stinger.

Strazile înguste ale orașului sunt locurile unde KIA Picanto se simte cel mai bine. Silueta îndrăzneață, partea frontală expresivă și farurile combinate evidențiază caracterul dinamic și jucăuș al modelului. O privire la el este suficientă pentru a vă trezi aventurierul intern și a porni spre o călătorie prin jungla urbana.

Este greu să nu fii impresionat de Kia Rio. Este un vehicul compact, echipat cu tot de ce este nevoie. Designul elegant şi dinamic îi oferă noului Rio un aspect atrăgător. Caracteristicile de confort, echipările şi tehnologia de vârf vor face toate călătoriile extrem de plăcute. Iar caracteristicile avansate de siguranţă vă oferă încredere la rulare.

O combinație incredibilă de viteză și confort al unui hatchback și dinamism al unui crossover – acestea și multe alte lucruri se combină perfect în noul cross-hatchback Rio X-Line, pentru a vă surprinde plăcut în fiecare zi. Aspectul exterior stilat, interiorul spațios și confortabil, clearance-ul la sol mărit și kit-ul de protecție a caroseriei transformă noul Rio X-Line într-un vehicul potrivit cât pentru oraș atât și pentru mediul extraurban.

Visați să obțineți doar emoții pozitive in fiecare călătorie? Atunci el vi se potrivește perfect! Vreți să vă subliniați statutul, bucurându-vă de viață? El v-a înțeles deja! Sunteți sigur că aspectul exterior îndrăzneț trebuie neapărat însoțit de niște caracteristici pe măsură? Atunci vi se potrivește perfect! Noul KIA Ceed nu va trece neobservat!

Mai mult stil, mai multe tehnologii inovative, mai multe opțiuni avansate – toate acestea aduc noul KIA Sportage pe o poziție de top! Noul KIA Sportage va deveni ghidul vostru spre o lume plină de descoperiri și aventuri.

KIA Sorento deschide un capitol captivant pentru amatorii de crossover-uri. Aveți posibilitatea să alegeți între modelul cu 5 locuri și cel cu 7. Indiferent pentru care ați opta – obțineți suficient spațiu pentru niște călătorii confortabile. Sorento este soluția noastră pentru cei care nu se mulțumiți cu standardele obișnuite. Designul stilat, tehnologiile avansate și calitatea la nivelul superior al Kia Sorento servesc aceluiași obiectiv – să transforme fiecare călătorie în una de neuitat.

  1. Fiabilitate recunoscută de către organizațiile internaționale

Este evident că la procurarea automobilului, factorii care au cea mai mare influență asupra alegerii sunt calitatea și fiabilitatea. Pentru KIA, calitatea este o prioritate pe care se pune un accent deosebit în procesul de producție. Anume din această cauza, automobilele KIA ocupă poziția de top în clasamentul celor mai calitative automobile noi. Cercetarea a fost efectuată de către compania internațională JD Power, pe un eșantion de 80 000 de proprietari de automobile noi. Pentru fiecare marca, analiștii determină numărul de probleme întâlnite pe 100 de vehicule în primele 90 de zile de exploatare.

                                                                                     

  1. Garanția de 5 ani sau 150 mii de kilometri

Încrederea absolută în calitatea autoturismelor permite companiei KIA Motors să garanteze funcționarea fiabilă a componentelor și ansamblurilor, oferind o garanție de 60 de luni sau 150 000 km (oricare dintre aceste condiții survine prima).

Această încredere se bazează pe cunoștințele și experiența vastă a specialiștilor din cadrul centrelor de distribuție, care vor avea grijă nu doar de deservirea tehnică a automobilului dvs., ci și de reparația acestuia, folosind doar părțile componente recomandate de către producătorul auto.

Garanția Kia este o garanție "onestă", fără restricții ascunse. Aceasta se se extinde pe întreaga perioadă cât pe compenente mici precum sunt amortizoarele atât pe ansambluri complexe (motor, transmisie etc.).

 

Review-uri de ale proprietarilor:

Acum câțiva ani am decis să îmi schimb vechiul meu automobil pe un nou  KIA Sportage. Alegerea a fost făcută ușor – exteriorul său neobișnuit mi-a atras imediat atenția, iar după un test drive la volanul acestuia m-am convins definitiv că este "mașina mea". La momentul actual, am un parcurs de aproape 120 000 km și nu am întâlnit nici o problemă tehnică.

Igor, 52 ani

Proprietar al automobilului KIA Sportage

***

Am o familie mare și, respectiv, căutam un automobil mare. Am optat pentru un KIA Sorento, deoarece întreaga noastră familie și nenumăratele lucruri care sunt pur și simplu necesare atunci când călătorești cu copiii au încăput perfect în el. Pentru a face călătoriile și mai confortabile, am completat dotarea automobilului cu mai multe opțiuni, cum ar fi spre exemplu: al treilea rând de scaune (care, la dorință, se rabatează respectiv și volumul portbagajului crește de câteva ori), aer condiționat pentru pasagerii din al treilea rând de scaune și ventilare pentru scaunele din față.

Виталий, 40 лет

Proprietar al automobilului KIA Sоrento

***

Sunt un șofer începător și acesta urma să fie primul meu automobil. Îmi doream ceva nu foarte scump dar în același timp fiabil. Analizând piața automobilelor de mâna a doua, dar și ofertele saloanelor auto – am ales noul KIA Rio X-Line. În salon am fost consultat, ajutat să aleg dotarea potrivită, iar managerii mi-au facut și un discount, dar și o ofertă convenabilă de leasing. La moment am trecut prima deservire tehnică – am rămas mulțumit și de preș și de atitudine!

Ion, 22 ani

Proprietar al automobilului KIA Rio X-Line

Vă invităm în centrul nostru auto pentru a vă convinge în toate avantajele automobilelor KIA.

KIA Motors Moldova

Chișinău, str. Socoleni 18

Bălți, str. Nicolae Iorga 6/1

Tel: (022) 022 811 888 / 069822888 / 060811888

e-mail: sales@autoframe.md

www.kia-moldova.md